Tegeltje bedrukken

Een tegeltje laten bedrukken? Alles over een tegeltje bedrukken.
Tegeltje bedrukkenWanneer je afscheid van een persoon moet nemen, omdat hij/zij misschien emigreert, dan is het een mooie gedachte om een aandenken mee te geven in de vorm van bijvoorbeeld een bedrukt tegeltje. Wat je er op laat drukken kan zeer verschillend zijn. Het kan zijn dat je een foto erop laat plaatsen van, als het een collega is waarmee je gewerkt hebt, de groep waarmee hij/zij gewerkt heeft. Daarbij zou je dan een mooie tekst kunnen plaatsen als afscheid aan die collega. Het is een goede gedachte dat je er een passende tekst op plaatst. Het moet een opbeurende tekst zijn. Hij/zij zal, als hij/zij weer op de plaats is waar hij/zij woont of gaat wonen en het tegeltje ziet, dat er dan teruggedacht wordt, aan de leuke tijd die men samen heeft gehad. Men kan natuurlijk naast dit aandenken ook een envelop met een geldbedrag geven wat hij/zij zelf zou kunnen besteden.

Tegeltje bedrukken?

Kleinkind
Wanneer er een kleinkind wordt geboren, dan zou je een tegeltje aan de trotse opa’s en oma’s kunnen geven. Dit tegeltje zou je kunnen laten bedrukken. Je kan er een afbeelding op laten plaatsen van de opa en oma + de ouders van het kind + het kleinkind. Je zou dan, in het gunstigste geval, twee tegeltjes moeten laten bedrukken met de afbeelding van de juiste opa en oma erop aan wie je het tegeltje geeft. Een dergelijk cadeautje wordt zeker gewaardeerd. Ze gaan het in het zicht plaatsen of op het toilet hangen zodat iedereen het tegeltje zal zien. Wanneer ze vanaf het toilet komen begint men dan vaak over het kleinkind en dat is het moment waarop de trotse opa’s en oma’s gaan toelichten dat het zo’n lief kind is en op wie het lijkt, enzovoort. (Tegeltje bedrukken)

Kostprijs
Wanneer je een tegeltje geeft dan moet je niet uitgaan van de financiële- maar van de emotionele waarde. De kosten om een tegeltje te laten bedrukken is niet veel. Echter kan de persoon, voor het tegeltje bedoeld is, er heel blij mee zijn. Iedere keer als hij/zij naar het tegeltje kijkt dan ziet hij/zij het verleden terug. Bij een tegeltje voor een kleinkind is dat weer anders. Dat heeft namelijk een hele grote emotionele waarde voor de opa en oma, aan wie het tegeltje wordt aangeboden. Vooral wanneer men dit geven van een tegeltje jaarlijks herhaalt zal men de ontwikkeling van het kleinkind goed kunnen volgen. Wanneer je van plan bent om een mooi tegeltje te laten maken dan kunt u hierboven op één van de blauwe links klikken. Heel veel plezier met het maken van een leuk tegeltje met uw eigen ontwerp! (Tegeltje bedrukken) Een tegeltje bedrukken is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Bekijk hier de tegeltjes die gemaakt kunnen worden >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *