Tegeltje maken

Tegeltje maken? Maak een persoonlijk tegeltje, met tekst of foto!

Tegeltje makenJe kent ze wel, die tegeltjes met teksten spreuken en wijsheden, de een vindt ze leuk de ander niet. Favoriet is dan de kreet “ben ik eindelijk … Krijg ik zo’n stom tegeltje! ” Door de opkomst van sociale media is het versturen van mooie kaartjes met bemoediging en spreuken drastisch verminderd. Facebook staat echter vol met spreuken en wijsheden, hoe je het ook bekijkt spreuken, teksten en wijsheden zijn dus nog steeds hot . Sociale media is alleen snel en niet blijvend. Daarom is het geweldig dat je tegenwoordig die mooie spreuken zelf op een tegeltje kunt laten zetten, die zijn immers blijvend. Misschien waren die bij oma in de wc oubollig! Maar anno 2016 kunnen de huizen vol hangen met tegeltjes van deze tijd. Wij van Tegelspreuken.eu maken het tegeltje voor iedere gelegenheid en zoals jij dat wilt. Bekijk hieronder meer informatie over het maken van een origineel tegeltje. Bijvoorbeeld een tegeltje met spreuk, een tegeltjeswijsheid of een andere mooie opdruk. Veel plezier met het vinden van een mooi tegeltje.

Bekijk hier de tegeltjes die gemaakt kunnen worden >>

Tegeltje maken?

Een zelfverzonnen tegeltje of spreuk voor iedere gelegenheid

Voor een betaalbare prijs maken wij tegeltjes om weg te geve</strong>n, of om zelf te houden en je favoriete spreuk vast te leggen, bij ons kun je:

  • Het ontwerp van een tegeltje zelf maken
  • De spreuk, wijsheid of tekst zelf verzinnen of aanleveren.
  • Kiezen uit verschillende lettertypen.
  • Kiezen uit verschillende randen en kaders
  • De spreuk of tekst uitzoeken in onze grote database.
  • De spreuk ook op een mok laten zetten
  • Gebruik maken van ons ontwerp menu.
  • Breek garantie krijgen, sneuvelt je aankoop tijdens verzending dan krijg je een nieuwe.
  • Meerdere exemplaren bestellen van een ontwerp
  • Betalen via ideal.

Onze tegels worden met de grootst mogelijke zorg gebakken, bedrukt ingepakt en verzonden, een tegel met foto kan natuurlijk ook. Onze spreuken zitten in de tegel en zijn daardoor niet voelbaar. Natuurlijk worden onze tegels geleverd met stevig ophang haakje. Op zoek naar een origineel cadeau? Leef je dan uit in ons ontwerp menu, en laat bij ons je wensen en bestelling achter. Een tegeltje maken is nog nooit zo eenvoudig geweest! Veel plezier met het maken van uw eigen tekst tegeltje of een foto tegeltje!

Bekijk hier alles over een unieke tegel maken >>

Meer informatie over tegeltjes maken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *