Tegeltje met tekst

Een tegeltje met tekst laten produceren?
Tegeltje met tekstEr zal vaak een cadeau worden gegeven tijdens een afscheid van bijvoorbeeld een collega die weggaat. Vaak wil je daarbij dan wel een cadeautje geven wat enige waarde heeft. Er zijn mogelijkheden genoeg die voor iedere situatie geschikt is. Je kan een collega die weggaat, omdat hij bijvoorbeeld ander werk gaat uitvoeren, een fles wijn geven met een afbeelding van het bedrijf erop waar hij gewerkt heeft en met de namen van de naaste collega’s. Je kan ook een tegeltje geven waarop eventueel een afbeelding staat van het bedrijf met daarbij de namen van de collega’s. Ook kan je op het tegeltje naast de foto een spreuk plaatsen die echt op de persoon slaat die weggaat. Wanneer die collega dan het tegeltje een zodanige plaats geeft, dat hij het dagelijks nog ziet, zal hij nog vaak aan die tijd terugdenken.

Tegeltje met tekst:

Voor opa en oma
Je kan ook aan opa en oma een tegeltje geven wanneer er een kleinkind is geboren. Wanneer je dan op het tegeltje een foto van de kleine plaatst, met daarbij een sprekende tekst, dan zullen ze daar zeer blij mee zijn. Waarschijnlijk wordt het tegeltje bij oma en opa in de wc tegen de muur geplaatst. Ze zullen er steeds weer trots over praten met de vrienden en kennissen wanneer ze naar het toilet zijn geweest en gaan praten over het tegeltje. Men kan dat natuurlijk jaarlijks doen. Je kan jaarlijks een dergelijk tegeltje (tegeltje met tekst) geven met de foto van dat moment erop als het verjaard. Je zal dan na een paar jaar de ontwikkeling van het kleinkind kunnen meemaken. Je kan daarbij dan jaarlijks de tekst aanpassen en dus ook de foto (tegeltje met foto).

Persoonlijk cadeau
Je kan een tegeltje met tekst heel persoonlijk maken. Daarbij moet je dan wel een tekst bedenken die voor de volle 100% slaat op de persoon aan wie je het tegeltje geeft. Ondanks dat een dergelijk cadeautje niet duur is zal men het toch altijd waarderen. Je kan daarnaast ook nog een envelop met een geld bedrag geven. Ga echter bij een cadeau nooit uit van de kostprijs maar van de originaliteit.

Bekijk hier meer over tegeltjes met tekst >>

Meer informatie over tegeltjes bedrukken:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *