Tegeltjeswijsheden

Fleur je huis op met tegeltjes! De allerleukste tegeltjeswijsheden!
TegeltjeswijshedenIedereen kent het nog wel van vroeger, tegeltjes aan de muur. Of het nu in je eigen huis hing, bij je oma of bij de buurvrouw, je aandacht werd altijd even getrokken naar dat kleine, prachtig versierde tegeltje aan de muur. De tekst die erop stond liet je altijd even nadenken, hoe vaak je hem ook al gelezen had. Hoe leuk zou het zijn om weer wat van die tegeltjes aan de muur te hangen? Op zoek naar leuke tegeltjeswijsheden? Ga voor meer informatie naar: www.tegeltjes.com en tegeltjes-wijsheid.nl. Bekijk hieronder meer informatie over leuke Tegeltjeswijsheden.

Tegeltjeswijsheden:

Een opfrissing aan je huis
Met grote multinationals als is zat meubilair te vinden tegenwoordig. Toch spelen veel ketens in op de laatste trends. Dit zorgt ervoor dat als je nieuwe meubels of accessoires wil gaan kopen je vaak met hetzelfde thuiskomt. Een vaasje hier, een schilderijtje daar. Maar hoe leuk is het om ook een tegeltje aan de muur te hangen? Er zullen vast veel reacties op komen. Het is namelijk echt iets dat veel mensen zich herinneren maar dat om de een of andere reden niet meer zo te zien is vandaag de dag. Misschien worden tegeltjes wel de nieuwste trend volgend jaar! (Tegeltjeswijsheden)

Persoonlijke twist
Het leuke aan tegeltjes is natuurlijk de tekst die je erop neerzet. Van een grappige tekst tot een diepe spreuk, het kan er allemaal op. Het is leuk om een wijsheid op het tegeltje te zetten die goed bij jezelf past, of die een emotionele lading voor je heeft. Op deze manier kan je ook kracht of voldoening uit het tegeltje halen wanneer je er naar kijkt als je bijvoorbeeld door de gang loopt. Tegeltjes geven een persoonlijke twist aan je huis, het zijn bijna net foto’s. Door het tegeltje dat je uitgekozen hebt laat je immers wel een stukje van jezelf zien, een spreuk of een gezegde dat je raakt of dat je herinnert aan vroeger. (Tegeltjeswijsheden)

Bekijk hier alle over tegeltjes maken >>

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *